Cyclingteam Join-S | De Rijke

WH vertrek Cor

PERSBERICHT – Cor van der Wel doet stap terug bij Join-S | De Rijke

Algemeen directeur per 1 oktober aan de slag bij Werkse! in Delft.

BERKEL EN RODENRIJS – Cor van der Wel zal per 1 oktober 2016 een stap terug doen als algemeen directeur van Cyclingteam Join-S | De Rijke. Van der Wel verruilt het Zuid-Hollandse wielerteam na drie jaar voor Werkse! uit Delft. Helemaal vertrekken doet de man uit Pijnacker niet, hij blijft o.a. de financiën van de organisatie bewaken en het Join-S businessnetwerk beheren.

Ploegenachtervolging II

Van Schip wil ploegenachtervolgingspotentie bewijzen in Rio

Schalkwijker plaatst zich op ploegenachtervolging voor Spelen.

“Dat het gewoon meteen hard gaat. Kijk, weet je, je kunt hard gaan en je kunt ook super super hard gaan. Als je gaat ploegenachtervolgen en je voelt gewoon dat de ploeg gaat rollen en dat niemand hem terug laat komen en dat iedereen er alles voor geeft om die snelle tijd te rijden en je rijdt constant rondjes 14”50… Dat is gewoon ontzettend mooi, echt een kicke gevoel,” verwoord Jan-Willem van Schip zijn passie voor de ploegenachtervolging in een paar zinnen als hij terugrijdt van een baantraining.

OvA

Thuisrijder Wouter Mol koerst slim naar tweede plek in Alkmaar

Klassementsmannen Topcompetitie houden elkaar in de tang.

Op de dag dat Tom Dumoulin de koninginnenrit op Arcalis in de Tour de France op zijn naam schrijft, Max Verstappen voor de tweede achtereenvolgende keer tweede wordt in de Formule 1 en de Nederlandse estafettedames op het EK in eigen land naar de Europese titel snelden, was er ook minstens zoveel spanning in Alkmaar.

Meer nieuws
AA Drink
Bike2Build Vlaardingen
Bioracer
Catlike
De Rijke Logistics
Edco
Eddy Merckx Cycles
Join-S
Morgan Blue
Pioneer
RenemaX
Van Leeuwen Autocenter
Vette Media
Vitrona
Vredestein